• sns04
  • sns05
  • sns01
  • sns02
  • sns03

ABOUT US

team1

Our Team

Kita & Story

Founded in 2000, K-lite (Shanghai) Industrial Co., Ltd spesialisasi ing ngrancang lan Manufaktur kabeh jinis cetakan plastik lan produk lampu kendaraan lan decorations.Especially Pabrik jinis cahya trailer, cahya truk, LED lampu trailer, Trailer plug lan trailer soket. produk kita wis disetujoni dening E-tandha & Dot & SAE, Saiki kita pelanggan meh teka saka ing kabupaten ing Eropah Amerika Utara lan Australia lan sawetara pasar Asia Kidul-Wétan. We wis paling gedhe lan paling professinal manufactuer kanggo lampu trailer ing China. We sing dikenal minangka produk qualified kita, rega competive lan rang lampu trailer, We wis diekspor kanggo luwih saka 15 taun. Kathah pengalaman.

Our company wis ditetepake lamp automobile berkembang tengah, workshop Manufaktur jamur, cepet workshop Manufaktur jamur, plastik workshop injeksi nyoba-Pabrik, mung produser sing karo test reflektor Cil equipmentand 30.48m Lab photometric standar.

Welcome hubungi kita kanggo kerjasama bisnis lan informasi liyane.


WhatsApp Online Chat !