• sns04
  • sns05
  • sns01
  • sns02
  • sns03

ABOUT US

team1

Our Team

Kami & Story

Diadegkeun dina 2000, K-lite (Shanghai) Industrial Co., Ltd specializes di ngarancang jeung manufaktur sagala jinis molds palastik jeung produk pikeun lampu kandaraan sarta decorations.Especially rancang rupa lampu trailer, lampu treuk, LED lampu trailer, trailer colokan na trailer stop kontak. produk urang geus disatujuan ku E-tanda & titik & Sae, Ayeuna konsumén urang ampir datangna ti unggal wilayah di Éropa Amérika Kalér jeung Australia sarta sababaraha pasar Asia Tenggara. Simkuring geus pangbadagna tur paling professinal manufactuer pikeun lampu trailer di Cina. Kami dipikawanoh salaku produk mumpuni urang, harga competive sarta rang tina lampu trailer, kami geus diékspor pikeun leuwih ti 15 taun. Gaduh nyatu pangalaman.

parusahaan urang geus ngadegkeun lampu mobil ngamekarkeun puseur, workshop manufaktur kapang, gancang workshop manufaktur kapang, plastik workshop suntik sidang-pabrik, Hiji-hijina produser nu mibanda test pemantul CIL equipmentand 30.48m lab photometric baku.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami keur gawé babarengan bisnis jeung inpormasi lengkep.


WhatsApp Online Chat !